Soppstuing ametyst

Ametystsopp
Soppstuing kan lages i tusen varianter – minst! I dag laget jeg en som kanskje er den beste hittil, med bacon og fersk basilikum. Det er bare én ting å angre på, og det er at jeg ikke laget mer! Nå sitter den siste speltskiven på bordet ved siden av meg, dekket av lekkerheten, og venter på min kjære. Det frister å bare spise den. Men nei, der kom han inn døren…

Soppstuing Ametyst
steinsopp
fåresopp
ametystsopp
traktkantarell
bacon
matfløte
purreløk

selleri
rødløk

grønn paprika
salt, pepper og karri
fersk basilikum
Sammenkok soppen hver for seg, sett til siden. Skjær opp noen skiver med bacon i biter og fres i en gryte til gyllen. Ha i soppen og fres på høy varme. Ha oppi grønnsakene, rødløk og purreløk i strimler og det øvrige nesten finhakket. Hell på matfløte og tilsett krydder etter smak. Anrett på en skive grovt brød, speltbrød eller feks. Polarbrød Extreme, og dryss over ferske basilikumsblader.
Nydelig!
Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s