Ser du hvilken som er dødelig?

I år igjen opplever vi dessverre at folk plukker med seg dødelig giftige sopper i kurvene sine. Noen er ikke gode nok på sikre kjennetegn, og andre er uheldige og får med seg biter av disse – gjerne når de plukker traktkantareller i store never… lov meg én ting: plukk én og én sopp, og når du kommer hjem så rens de også enkeltvis. Da er du helt sikker på at du ikke får med noe farlig. Ingen har lyst å forgifte seg selv eller noen man er glad i. Nedenfor ser du hvor tett giftslørsoppen vokser med traktkantarellene nå – og her er en link til en artikkel som ble skrevet i fjor om dette. Plukk trygt og god soppsesong!


Foto: Rie Aleksandra

Reklamer

3 kommentarer om “Ser du hvilken som er dødelig?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s